Important de stiut

Ceasuri de perete

Altimetru HITRAX GLOBE

209,98 Lei

42.4000

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Altimetru este un instrument cu care se masoara altitudinea fata de un nivel de referinta cum ar fi nivelul marii sau nivelul aerodromului in cazul avioanelor sau planoarelor; un instrument ce functioneaza pe principiul masurarii presiunii atmosferice care variaza in raport cu altitudinea.
Cu altimetrul HITRAX GLOBE realizat de producatorul german TFA Dostmann puteti afla altitudinea la care doriti sa ajungeti prin simplu fapt ca acesta este simplu, usor si accesibil oricui la un pret redus, fiind ideal pentru activitatile in aer liber cum ar fi: schi, drumetii pe munti si chiar pentru alpinism.

Acest altimetru va poate indica nu numai altitudinea, care poate fi masurata intre 0 si 5000 m, dar si prognoza meteo datorita barometrului care masoara in timp util presiunea atmosferica cuprinsa intre 580 si 1010 HPA, avand o rezolutie de 20m/5Hpa.

Prevazut cu o curea pentru gat si carcasa de piele acest altimetru este de un real folos tuturor celor care iubesc muntele si vor sa fie la curent in orice moment cu starea vremii si a altitudinii. Nu necesita baterii, de aceea este un produs simplu si eficient fara sa necesite o intretinere riguroasa. Dimensiunile reduse 85 x 68 x 28 mm fac ca acest altimetru sa fie unul dintre cele mai cautate pe piata.

Caracteristici:

Altimetru 0 - 5000 m

Barometru 580 - 1010 Hpa

Rezolutie 20m/5hpa

Produs prevazut cu o curea pentru gat si carcasa din piele

Dimensiuni: 85 x 68 x 28mm

Greutate: 90 g

Baterie: nu necesita baterii

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..