Important de stiut

Ceasuri de perete

Anemometru de mana

254,37 Lei

42.6000.06

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Primul anemometru a fost inventat de catre Dr. John Thomas Romney Robinson la observatorul Armagh, in anul 1846. Acesta era realizat din patru cupe emisferice ce erau montate pe patru brate orizontale, iar la randul lor, aceste brate erau montate pe unghuri egale pe un ax vertical. In momentul in care aerul trecea prin cupe dintr-o directie orizontala, acestea erau orientate intr-o directie proportional cu viteza vantului. Astfel, se putea face o medie a vitezei vantului prin observarea numarului de rotatii a cupelor.

In prezent, tehnologia ne permite crearea unor instrumente ce pot fi folosite cu usurinta de aproape oricine, de aceea, producatorii germani de la TFA Dostmann, ne prezinta acest anemometru de mana special conceput nu numai pentru specialisti dar si pentru cei ce nu au experienta in utilizarea unor astfel de dispozitive.

Realizat special pentru a masura viteza vantului, instrumentul este usor de utilizat, compact datorita dimensiuni (98 x 39 x 17mm) si greutatii reduse (110g) iar gama de masurare se afla intre 0.2 si 30m/s. Functiile suplimentare permit afisarea maxima si medie a vitezei vantului precum si afisarea temperaturii a carei gama de masurare se afla intre -30°C si +60°C.

Instrumentul este rezistent la apa si utilizeaza baterii de CR 2032 tip 3V (incluse) pentru a functiona, acesta mai este prevazut si cu un saculet galben din neopren cu curea pentru gat.

Caracteristici:

Pentru masurarea vitezei vantului

Afisarea maxima si medie a vitezei vantului

Afisarea temperaturii

Rezistent la apa

Prevazut cu un saculet galben din neopren si curea pentru gat

Gama de masurare: -30...+60°C

Viteza vantului: 0.2 pana la30 m/s

Dimensiuni: 98 x 39 x 17 mm

Greutate: 110 g

Baterie: CR 2032 3V inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..