Important de stiut

Ceasuri de perete

Balon cu lichid prognoza meteo

-14%

76,52 Lei

Pret vechi: 89,00 Lei
29.2000.01
Momentan Indisponibil

Descriere:

Bazata pe o idee a faimosului dramaturg german Johan Wolfgang von Goethe, acest barometru in forma de balon cu lichid poate fi descris cu usurinta in trei cuvinte: colorat, exact si elegant.

Dupa cum sugereaza numele, dispozitivul are forma unui balon din sticla cu un tub lateral ce este folosit pentru a umple produsul cu apa distilata. Datorita designului inteligent, dar simplu de inteles, balonul cu lichid indica fara intarziere si cu foarte mare acuratete orice schimbare in presiunea atmosferica pentru a va mentine mereu la curent.

Daca presiunea aerului din atmosfera creste, atunci nivelul apei distilate din balon va cobori (vreme frumoasa), in cazul in care presiunea aerului va scadea, lichidul din interior se va ridica (vreme urata). Pe suprafata exterioara a balonului se afla doua simboluri ce indica starea vremii (soare si nori).

Deoarece este confectionat complet din sticla, balonul se dovedeste a fi mai fragil decat barometrele ‘traditionale’ din lemn sau metal, astfel va sfatuim sa aveti mare grija atunci cand il utilizati.

Balonul cu lichid include un set de accesorii sub forma a patru tablete colorante de diferite culori. Aceste tablete, normal folosite drept coloranti pentru mancaruri, sunt utilizate pentru a schimba culoarea apei distillate din interiorul balonului dupa preferinte ( rosu, galben, albastru etc.).

Specificatii:

Realizat din sticla

Toate accesoriile sunt incluse (balon de sticla si pastile colorante)

Dimensiuni: 120 x 104 x 180 mm

Greutate: 122 g

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..