Important de stiut

Ceasuri de perete

Cantar de bagaje HANDLE

84,41 Lei

98.1102

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Calatoriile cu avionul pot fi unele din cele mai placute experiente, dar ce faceti atunci cand bagajul dumneavoastra este mai greu decat ati crezut? Daca bagajul propriu-zis a intrecut limita de greutate permisa atunci puteti fi sigur ca o sa trebuiasca sa platiti o taxa pentru a continua. Un astfel de eveniment este de-a dreptul neplacut, de aceea TFA Dostmann ne ofera o solutie pentru a evita scenarii de genul acesta in viitor.

Realizat de catre germanii priceputi, cantarul de bagaje HANDLE este un cantar de calitate cu design atractiv, realizat special pentru calatorii si capabil sa afiseze pe display-ul LCD incorporat, pana la maximum 50kg in momentul cantaririi unui bagaj.

Dupa cum sugereaza si numele, acest cantar de bagaje are forma unui maner, iar cu o greutate de 170g precum si dimensiuni de 30 x 150 x 77mm puteti fi sigur ca acest cantar de bagaje este unul din cele mai compacte produse din gama sa.

Perfect pentru orice tip de bagaj si ideal pentru calatorii, puteti sa depozitati cantarul in geanta (valiza, rucsac etc.) atunci cand nu mai aveti nevoie de acesta. Dispozitivul dispune si de o functie de oprire automata pentru a economisi bateria de CR 2032 inclusa.

Caracteristici:

Cantar cu afisaj LCD

Determinarea greutatii bagajului ( pana la 50 kg )

Foarte compact

Functie de oprire automata

Foarte usor ( se potriveste oricarui tip de bagaj )

Ideal pentru calatorii

Dimensiuni: 30 x 150 x 77 mm

Greutate: 170 g

Baterie: CR 2032 inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..