Important de stiut

Ceasuri de perete

Cantar de baie cu ceas si LCD display White TFA

196,17 Lei

60.3000.01

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Acest cantar de baie fabricat de catre producatorii germani de la TFA Dostmann este instrumentul desavarsit pentru masurarea greutatii si o achizitie excelenta pentru cei ce doresc sa se mentina in forma. Cantarul dispune de un ceas analogic cu cadran alb-negru pentru indicarea orei, ce necesita o baterie de 1.5V tip AA (inclusa) pentru alimentare, precum si un display LCD pentru afisarea greutatii utilizatorului.

Platforma cantarului este realizata complet din sticla solida ce poate rezista pana la 180 kg, iar pentru a nu irosi cele trei baterii de 1.5V tip AAA (incluse), cantarul este prevazut cu un sistem de pornire si oprire automata ce este activat prin atingerea platformei cu piciorul si dezactivat in momentul in care va dati jos de pe el.

Cantarul detine si optiunea de a schimba modul de masurare a greutatii, astfel, prin utilizarea butonului din partea de sus a cantarului puteti converti kilogramele afisate pe display in livra (1 livra = 453,59237 grame) sau british stone (1 ST = 6.35kg).

Luand in considerare dimensiunile de 300 x 320 x 47mm, greutatea de 2519g si toate beneficiile oferite de acest cantar de origine germana, puteti fi sigur ca o astfel de achizitie pentru locuinta dumneavoastra este o investitie excelenta.

Caracteristici:

Cantar cu afisaj LCD

Platforma solida de sticla

Functie de pornire si oprire automata

Ceas analogic

Cadran mare

Capacitate: 2...max 180 kg

Dimensiuni: 300 x 320 x 47 mm

Greutate: 2519 g

Baterie: 1 x 1.5V AA si 3 x 1.5V AAA incluse

Culoare: Negru-Alb

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..