Important de stiut

Ceasuri de perete

Cantar digital pentru bagaje Beurer LS10

-25%

82,00 Lei

Pret vechi: 109,00 Lei
LS10

Beurer

Momentan Indisponibil

Descriere:

Daca sunteti un impatimit al calatoriilor cu avionul, nimic nu poate fi mai util ca acest cantar digital pentru bagaje si colete White. Nu de putine ori se intampla sa ajungeti in aeroport si sa aflati cu stupoare ca bagajul dumneavoastra are ceva mai multe kilograme decat ar trebui si sunteti pusi in situatia de a plati extra bagajul.Ce este de facut? Nimic mai simplu ! Cantarul White va poate scapa de dureri de cap.

Acest cantar deosebit de practic va poate poate afisa pe display-ul LCD (marimea cifrelor fiind de 9 mm), greutatea bagajelor, coletelor si de ce nu, a obiectelor de orice natura, cu o capacitate maxima de cantarire de 50 de kg, fiind foarte precis datorita diviziunilor din 100 gr. in 100gr. Cantarirea se poate realiza nu numai in kg. ci si lb.

O alta inovatie a celor de la Beurer este aceea ca atunci cand greutatea bagajului sau coletului depaseste greutatea maxima admisa, un mesaj va apare pe display-ul cantarului avertizand ca acesta este suprasolicitat.

Prin simpla apasare de buton cantarul va porni iar printr-un semnal sonor veti fi avertizati ca bagajul este cantarit. Ca o masura de siguranta in cazul in care nu il folosim o perioada de timp, acesta se va opri automat. Pe langa cantarirea diferitelor bagaje, acest cantar digital dispune de o lanterna, deosebit de utila in multe situatii.

Dimensiunile reduse 13,8 x 3,2 x 5,5 cm fac ca acest cantar digital sa poata fi depozitat in bagaje, fara a ocupa spatiu inutil. Alimentarea este asigurata de 3 baterii LR 44 alcaline.

Caracteristici:

Cantar digital pentru bagaje de dimensiuni mici

Ideal pentru calatoriile cu avionul

Foarte practic

Este prevazut cu lanterna

Un semnal sonor scurt semnalizeaza functia automata de hold

Curea de fixare pentru depozitarea cu economie de spatiu

Display LCD foarte usor de citit

Poate fi utilizat cu usurinta si pentru cantarirea obiectelor

Dimensiuni : 13,8 x 3,2 x 5,5 cm, lungime centura : 22,5 cm, marime cifre : 9 mm

Capacitate maxima de cantarire : 50 kg, cu diviziuni de 100 g

Mod de pornire - cu buton

Functie de oprire automata, indicator de suprasolicitare

Comutare kg/lb

Include 3 baterii LR 44

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..