Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas cu rama foto PRODESIGN

49,12 Lei

98.1093

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Fie ca doriti sa pastrati momentele fericite dintr-o poza sau imaginea unui persoane dragi, ceasul PRODESIGN va poate indeplini aceasta dorinta datorita designului sau ideal cu rama foto integrata. Pentru a introduce o fotografie in rama, trebuie doar sa impingeti in sus, geamul protector cu degetul si apoi sa adaugati poza dorita.

Imbinand utilul cu placutul acest ceas cu rama foto se va dovedi a fi cadoul perfect pentru prieteni sau o achizitie placuta pentru locuinta dumneavoastra.

Realizat de producatorii de la TFA Dostmann din Germania, ceasul afiseaza pe un ecran digital, usor de citit, ora ( format de 12/24 de ore), data (luna si ziua) alaturi de ziua saptamanii si temperatura din interior (Celsius si Fahrenheit, la alegere). Toate aceste informatii sunt disponibile intr-un singur dispozitiv compact si aspect placut.

In momentul in care aveti nevoie de un ceas desteptator, acesta este capabil sa indeplineasca si un astfel de rol datorita alarmei cu functie de repetare si timerul integrat. Pentru a va reaminti de ziua onomastica a celor dragi, ceasul detine si o functie de memorare a zilei de nastere ce va afisa mesajul “Happy Birthday!” si va canta una din melodiile alese de utilizator (9 melodii si sunete).

Caracteristici:

Afisarea temperaturii din interior

Calendar

Alarma cu functie de repetare

Prevazut cu 9 melodii diferite

Timer

Memento zile de nastere

Gama de masurare: 0...+50ºC

Dimensiuni: 170 x 200 x 18 mm

Greutate: 367 g

Baterie: 2 x 1.5 V AAA incluse

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..