Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas cu rama foto

39,00 Lei

98.1029

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Realizat de catre producatorii germani de la TFA Dostmann cu ideea de a se incadra in orice tip de incapere datorita designului “doi-in-unu”, acest ceas cu rama foto poate fi cadoul perfect pentru prieteni sau rude.

Menit in a va informa de trecerea timpului, ceasul nu se limiteaza doar la afisarea orei (format 12/24 de ore), acesta fiind capabil si de un numar de functii suplimentare, foarte utile, ce vor fi afisate pe ecranul LCD.

Pe ecran puteti observa informatii precum temperatura din camera, in grade Celsius sau Fahrenheit (gama de masurare intre -10 si + 50 ºC), data (zi/luna) si ziua din saptamana. Alarma ceasului beneficiaza si de o functie de repetare (snooze), optiune ideala pentru cei ce doresc sa isi extinda durata somnului de “frumusete”. Pentru utilizatorii mai punctuali, functia de cronometrare si timerul integrat se vor dovedi foarte utile, acesta fiind activate prin simpla apasare a unui buton.

In momentul in care doriti sa introduceti o fotografie in rama, trebuie doar sa deschideti geamul protector cu degetul apoi sa adaugati poza dorita. Ceasul utilizeaza doua baterii de 1.5 V AAA (incluse) pentru a functiona si detine o dimensiune de 190 x 185 x 20 mm precum si o greutare de 368de grame.

Caracteristici:

Afisarea temperaturii din interior

Calendar

Alarma cu functie de repetare

Timer

Cronometru

Gama de masurare: -10...+50ºC

Dimensiuni: 190 x 185 x 20 mm

Greutate: 368 g

Baterie: 2 x 1.5V AAA incluse

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..