Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas de perete LOTUS

224,78 Lei

60.3009

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Lotusul, se spune ca e prima floare, care se deschide pe apele statatoare si tulburi cu o perfectiune atat de senzuala si de suverana simbolizand aparitia primordiala a vietii pe imensitatea neutra a apelor.

Culturile orientale, mai sensibile la frumusetile naturii, i-au atribuit o serie de simboluri ca puritatea, iluminarea, renasterea sau regenerarea. In credinta budista fiecare om are potential pentru a atinge perfectiunea si iluminarea ca aceasta floare Lotus.

Ceasul de perete LOTUS datorita designului simplu dar deosebit ne aminteste de indepartata Japonie, unde aceasta floare infrumuseteaza cu aspectului ei inocent apele orientale. Floarea Lotus este un simbol al pacii si al puritatii, atrage norocul si creaza armonie in jurul oamenilor. Lotus, numita si ”Lian Hua” in chineza, este un simbol universal de puritate si luminare.

Plecand de la aceste minunate caracteristici designerii producatorului German TFA Dostmann au reusit sa creeze ceasul de perete ce poarta numele acestei minunate flori LOTUS.

Ceasul de perete Lotus se incadreaza perfect oriunde l-ati aseza; fiind confectionat din polipropilena, un material de calitate superioara, de culoare alba ( simbolul puritatii), fiind de dimensiune mare, cu un diametru de 500 mm, poate infrumuseta orice perete colorat sau nu, cu mult stil si eleganta. Cele 12 butoane negre amplasate la o distanta egala, se incadreaza pe fiecare petala in cerc.

In mijloc se observa cadranul de culoare neagra care se asorteaza perfect cu cele 12 indicatoare orare si cu cele doua ace de ceasornic cromate.Privind cadranul acestui ceas ,cu iz oriental ,pare ca ora este afisata pe perete ,iar petalele deosebite cel inconjoara ,ne aminteste de frumoasa floare Lotus care se deschide in apele tulburi.Acest ceas , este modern si contemporan in orice incapere.Are o greutatea de 655 g si o garantie de 24 luni.

Caracteristici:

Confectionat din materiale precum plastic-polipropilena

Este un ceas de perete alb

Produs de calitate superioara

Este ideal pentru casa, birou, hoteluri

Dimensiuni: Ø 500 mm

Greutate: 655 g

Baterie: 1.5 V AA inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..