Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas digital cu suport creioane alb

43,00 Lei

98.1075.02

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Acest dispozitiv de origine germana este realizat de catre producatorii priceputi de la TFA Dostmann cu scopul de a ne oferi un ceas multifunctional ce dispune de un design atractiv, cu suport pentru creioane ce poate fi o achizitie perfecta pentru biroul de acasa sau cel de la munca. Ceasul este complet alb iar suportul pentru creioane de care dispune permite pastrarea unui numar considerabil de creioane, pixuri etc.

Ecranul ceasului permite afisarea informatiilor precum ora (format 12/24 ore), ziua saptamanii, data (ziua, luna, anul) si temperatura din interior a carei gama de masurare se afla intre 0 si 50ºC (32 si 122ºF). Toate aceste date utile pot fi observate dintr-o singura privire datorita display-ului de proportii modeste de care beneficiaza acest ceas de calitate.

In momentul in care aveti nevoie de alarma desteptatoare, ceasul digital cu suport alb pentru creioane va sta la dispozitie cu 8 melodii diferite si o functie de repetare al carei interval poate fi setat intre 1 si 60 de minute.

Ceasul beneficiaza si de o greutate redusa de numai 158g si dimensiuni de 110 x 85 x 45mm, astfel dispozitivul nu ocupa mult loc iar bateria de CR 2025 inclusa va garanta o durata de viata indelungata.

Caracteristici:

Afisarea temperaturii din interior

Afisarea orei, a datei si a zilei

Alarma cu functie de repetare

Prevazut cu 8 melodii

Gama de masurare: 0...50ºC /32...122ºF

Dimensiuni: 110 x 85 x 45 mm

Greutate: 158 g

Baterie: CR 2025 inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..