Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas digital multifunctional

38,00 Lei

98.1054

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Producatorul TFA Dostmann din Germania ne incanta cu acest ceas digital, multifunctional prin designul lui placut si simplu de utilizat. Avand dimensiunile de 62x71x13 mm si o greutate de 63 g il puteti lua cu usurinta in calatorii, ocupand un spatiu mic oriunde l-ati depozita.

Acest ceas digital afiseaza pe un cadran larg, de culoare verde, o multime de informatii exacte in acelasi timp: data, ziua, ora si temperatura in camera. Ceasul detine si o alarma cu optiune „snooze” (functie de repetare), ideala pentru cei ce doresc sa beneficieze de cateva minute in plus de odihna.

Ceasul digital multifunctional pe langa alte functii mai are si un cronometru, instrument de precizie pentru masurarea intervalelor de timp, pana la fractiuni de secunda, ideal pentru determinarea rezultatelor sportive sau folosit la normarea proceselor de munca.
Elegant, in doua culori perfect asortate de gri-perlat si gri-sobolan, acest ceas digital multifunctional se poate asorta cu usurinta in orice incapere a dumneavoastra: birou, living, dormitor etc.

Ceasul digital multifunctional are o garantie de 24 luni si o baterie inclusa CR 2025. Producatorul german ne ofera un ceas digital deosebit, cu multe functii incluse pentru a satisface cele mai exigente gusturi la un pret accesibil.

Caracteristici:

Ideal pentru calatorii

Afisarea temperaturii din interior

Afisarea orei, a datei si a zilei

Alarma cu functie de repetare

Timer

Cronometru

Dimensiuni: 62 x 71 x 13 mm

Greutate: 63 g

Baterie: CR 2025 inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..