Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas digital TIME BLOCK cu inimioare roz

-15%

210,41 Lei

Pret vechi: 247,00 Lei
98.1083.12

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Uneori este dificil sa gasesti un ceas cu aspect placut si cu personalitate pentru dormitor, din fericire, producatorii germani de la TFA Dostman au reusit sa creeze ceasul digital TIME BLOCK cu inimioare roz pentru cei ce doresc un produs de calitate cu design special.

Acest ceas de camera poate fi cadoul ideal pentru persoana iubita sau cei dragi, datorita ecranului LED ce afiseaza informatii prin intermediul unor luminite in forma de inimioare roz. Aceste inimioare simpatice formeaza numerele necesare pentru a va afisa ora in format de 12/24 ore si data ( ziua/luna).

Alarma integrata va ajuta in a ramane punctuali atunci cand trebuie sa va treziti, in timp ce functia de repetare va poate oferi minute in plus de odihna prin apasarea unui buton.

Pentru a nu provoca disconfort vederii, mai ales atunci cand va treziti noaptea tarziu, ceasul dispune si de o functie ce permite ajustarea luminii de pe ecran, aceasta avand trei tipuri de setari: low, medium si high.

Ceasul contine si un adaptor de alimentare, iar in cazul in care aveti o pana de current, acesta va continua sa functioneze timp de 5 sau 6 ani datorita bateriei interne de rezerva.

Caracteristici:

Prevazut cu cifre mari luminoase usor de citit

Afisarea orei si a datei

Alarma cu functie de repetare

Functie de ajustare intensitate lumina

Adaptor de alimentare

Acumulator (autonomie 5-6 ani)

Dimensiuni: 93 x 212 x 60 mm

Greutate: 680 g

Baterie: CR 2032 si adaptor de alimentare incluse

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..