Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas electronic cu alarma PICK ME UP

94,28 Lei

98.1051.54

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Ideal pentru dormitor, acest ceas electronic de la TFA Dostmann dispune de un design atractiv iar dupa cum sugereaza numele, ceasul electronic cu alarma PICK ME UP este un ceas ce functioneaza intr-un mod mai diferit in comparatie cu alte ceasuri din aceeasi gama.

Ceasul beneficiaza de o alarma simpla ce utilizeaza un singur buton pentru a se activa/dezactiva, astfel puteti seta ora din timp iar in weekend trebuie doar sa apasati butonul corespunzator pentru a evita o trezire neplacuta.

Functia de repetare este perfecta pentru cei ce doresc sa isi prelungeasca somnul de odihna, iar modul de activare al acestei functii este motivul pentru care ceasul este denumit “PICK ME UP”, astfel, in momentul in care ridicati ceasul in aer, acesta va activa automat functia snooze iar o lumina de fundal va aparea pe display timp de 5 secunde.

Producatorii germani au realizat acest ceas special pentru cei ce necesita un ceas desteptator, astfel ceasul beneficiaza de un mecanism silentios de care multe ceasuri nu dispun. Luand in considerare greutatea (117g), dimensiunea (77 x 40 x 90mm), bateria (1,5V tip AA) necesara pentru a functiona precum si toate functiile mentionate mai sus, puteti fi sigur ca acest ceas se va dovedi o achizitie excelenta pentru dormitorul dumneavoastra.

Caracteristici:

Afisaj analogic cu indicator

Iluminat timp de 5 secunde

Alarma cu functie snooze de repetare

Mecanism silentios

Dimensiuni: 77 x 40 x 90 mm

Greutate: 117 g

Baterie: 1x 1,5V AA ( inclusa )

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..