Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas multifunctional T4 OUTDOOR negru

70,00 Lei

30.2022.01

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

T4 OUTDOOR este un ceas multifunctional al carui design modern reuseste sa se asorteze in armonie cu aproape orice tip de tinuta, fie ca sunteti pasionati de sport sau pur si simplu doriti un ceas cu un numar vast de functii, acest ceas poate fi perfect pentru dumneavoastra.

Datorita dimensiunii reduse de 55 x 30 x 13 si greutatii nesemnificative de 30g, acest ceas poate fi tinut in buzunar sau, prin utilizarea inelului pentru chei, il puteti atasa cu usurinta de gaica de la pantaloni.

Dupa cum sugereaza numele, ceasul nu se limiteaza doar la informarea utilizatorului in legatura cu ora curenta, display-ul va poate afisa data (luna, ziua) iar datorita numarului considerabil de functii de care dispune puteti afla temperatura, a carei gama de masurare se incadreaza intre -20 si +50°C, sau puteti utiliza alarma pentru a va trezi devreme chiar si atunci cand sunteti pe drum sau in padure cu cortul.

In cazul in care doriti sa va testati limitele in timpul antrenamentului, functia de cronometrare si timerul digital de care dispune ceasul au o capacitate de 9 ore, 59 minute si 59 de secunde. Ceasul utilizeaza baterii tip CR 1616 de 3V (incluse) pentru a functiona, iar in locatii cu lumina redusa puteti activa lumina de fundal.

Caracteristici:

Afisarea orei si a datei

Indicarea temperaturii

Alarma

Timer

Cronometru

Lumina de fundal

Prevazut cu inel pentru cheie

Gama de masurare: -20...+50°C

Dimensiuni: 55 x 30 x 13 mm

Greutate: 30 g

Baterie: CR 1616 3V inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..