Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas multifunctional T4 OUTDOOR rosu

70,00 Lei

30.2022.05

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Cu un design care ramane in rigorile fashionului, acest ceas multifunctional flexibil “Ceas multifunctional T4 OUTDOOR rosu” este ideal pentru orice persoana care doreste sa iasa din tipare.

Intr-o nuanta electrica, ceasul multifunctional este prevazut cu un inel pentru chei si o mini-carabiniera ce poate fi atasat la orice vestimentatie, fiind un accesoriu ideal pentru cei ce iubesc drumetiile, alpinismul, cei care practica mountain bike sau alte activitati sportive in aer liber.

Pentru a va bucura de plimbarile in natura, ceasul outdoor rosu va vine in ajutor cu una din functiile sale multiple, afisand pe display-ul digital de culoare verde valorile temperaturii; cu o gama larga de masurare, de la -20... +50 grade Celsius, veti fi informati de starea vremii in orice moment al zilei.

Un produs versatil de la producatorul german este acest ceas multifunctional, prevazut cu o lumina de fundal pentru o vizualizare usoara in orice conditii de vizibilitate, acesta afiseaza ora si data exacta pentru a fi la curent cu trecerea timpului.

Cu ajutorul cronometrului incorporat vom putea afla timpul parcurs cu o precizie de fractiuni de secunda, doar printr-o simpla apasare de buton.

Datorita dimensiunilor reduse de 55mm x 30mm x 13mm, si o greutate de numai 30 gr. acest ceas multifunctional se incadreaza cu succes in gama de accesorii sportive utile, moderne si nonconformiste.

Caracteristici:

Afisarea orei si a datei

Indicarea temperaturii

Alarma

Timer

Cronometru

Lumina de fundal

Prevazut cu inel pentru cheie

Gama de masurare: -20...+50°C

Dimensiuni: 55 x 30 x 13 mm

Greutate: 30 g

Baterie: CR 1616 3V inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..