Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas pentru monitorizarea pulsului Hitrax Tip

234,00 Lei

42.7006

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Oferind un design sportiv modern precum si un numar de functii utile, ceasul pentru monitorizarea pulsului Hitrax Tip se dovedeste a fi ideal nu numai pentru sportivii de performanta dar pentru oricine doreste un produs de calitate ce va poate ajuta in masurarea pulsului dumneavoastra, oriunde si oricand.

Realizat pentru a va informa in legatura cu trecerea timpului, ceasul nu se limiteaza doar la prezentarea orei in format de 12/24 de ore; prin folosirea butoanelor laterale, puteti seta ceasul pentru a va afisa ziua saptamanii, luna sau pentru a utiliza functia de alarma, cronometru sau cronograf (limita de 99 ore, 59 minute si 59.99 secunde).

Alarma integrata contine si optiunea “hourly chime” ce permite ca ceasul sa sune nu numai la o ora prestabilita de catre utilizator dar si din ora in ora, functie utila atunci cand trebuie sa luati un medicament la un interval de timp foarte scurt.

Fabricat de catre germanii priceputi de la TFA Dostmann si prevazut cu o cutie din metal in momentul procurarii, aceast ceas dispune de un menu usor de folosit si garanteaza un nivel de calitate si comfort prin modul simplu de utilizare precum si functia de masurare a pulsului a carei precizie este asemanatoare unui EKG.

In momentul in care doriti sa va monitorizati pulsul, trebuie sa aveti ceasul la mana pentru ca partea din spate sa fie in contact cu incheietura dumneavoastra, apoi tineti degetele apasate pe senzori (localizati in partea de sus si jos a ceasului) timp de 5 secunde iar rezultatele vor fi afisate pe display. Simplu, usor si eficient!

Pentru a evita tahicardia (puls mai mare de 90/min) sau bradicardia (puls mai mic de 60/min) puteti sa introduceti limite (minim/maxim) in ceas iar acesta va va anunta atunci cand pulsul trece de aceste limite. In cazul in care nu va cunoasteti limita atunci va puteti introduce varsta si sexul iar ceasul va va calcula, si seta, limitele automat.

Ceasul Hitrax Tip are o greutate redusa de numai 42g si o dimensiune de 42 x 16mm ce nu provoaca discomfort atunci cand il purtati. Fie ca sunteti barbat sau femeie, se va protrivi perfect pe incheietura dumneavoastra. Clasificat drept “splash proof”, puteti fi sigur ca acest ceas de origine germana va rezista atunci cand este expus la ploaie iar bateria de lithium CR 2032 3V long-life (plus, o baterie de rezerva inclusa), va permite functionarea acestuia pentru o durata lunga de timp.

Caracteristici:

Ceas pentru monitorizarea pulsului

Cu senzor pe deget

Precizia asemenatoare ECG

Zona de antrenament programabila (ritm cardiac minim si maxim)

Cronometru

Cutie de metal

Timp in format 12/24ore

Data

Ilumina electro-luminiscenta

Alarma

Water proof splah (rezistent la ploaie)

Foloseste baterii lithium CR 2032 3V long-life

Baterie de rezerva inclusa

Cutie cu display de prezentare

Meniu usor de folosit

Dimensiuni: 42 x 16 mm

Greutate: 42 g

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..