Important de stiut

Ceasuri de perete

Ceas sport cu Altimetru Barometru si Termometru HiTrax Trail

349,00 Lei

42.7000

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Ceasul digital HiTrax Trail cu functii multiple este cu siguranta un partener de nadejde, oferindu-ti informatii referitoare la altitudinea la care te afli, presiunea atmosferica, temperatura, timp si multe altele.

Fie ca sunteti o persoana ce adora campingul, alpinismul sau pur si simplu va place sa faceti sport, ceasul acesta se va dovedi a fi de neinlocuit datorita utilitatii sale. Dupa cum sugereaza numele, acest ceas sport cu design modern incadreaza un numar larg de functii pentru a va mentine constant informati in legatura cu ora (format 12/24 ore, cu alarma), data si multe altele.

Pe langa functia sa de a afisa ora, ceasul sport HiTrax Trail mai indeplineste si rolul unui altimetru, barometru si termometru digital, astfel la apasarea unui buton, informatii precum altitudinea la care va aflati, temperatura si presiune atmosferica va vor fi afisate pe ecran.

Ceasul mai detine si un cronometru cu memorie (max 10 opriri pe ture) si un sistem “backlight” (lumina de fundal) pentru a face utilizarea sa cat mai usoara chiar si in spatii cu lumina redusa.

Datorita designului deosebit, ceasul este clasificat drept “splashproof” (rezistent la stropire), astfel acesta, este rezistent la apa atunci cand este expus la o ploaie usoara sau atunci cand va spalati pe maini.

Atentie! Desi ceasul este “splashproof” acesta NU este “waterproof” (rezistent la apa), de aceea nu va sugeram sa faceti baie cu acest ceas sau sa il scufundati in apa deoarece riscati sa il deteriorati.

Specificatii:

Ceas format 12/24 ore

Data

Altimetru

Barometru

Termometru

Alarma

Cronometru cu memorie pentru 10 opriri pe tura

Lumina de fundal

Rezistent la ploaie

Baterie lithium CR 2032 3V long-life inclusa

Dimensiuni: 45 x 17 mm

Greutate: 40 g

Gama de masurare:

Termometru: -10 ... +60°C (+14 ... +140°F)

Altimetru: -702 … 9164 m (-2309 … 30149 ft)

Barometru: 300 … 1100 hPa (8,84 … 32,44 inch Hg)

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..