Important de stiut

Ceasuri de perete

Clepsidra Fun Beaver 3 minute

-35%

13,10 Lei

Pret vechi: 20,00 Lei
18.6002

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Clepsidra este un instrument folosit din vechime pentru masurarea timpului, un accesoriu care nu se demodeaza niciodata. Clepsidra Fun Beaver datorita desenului viu colorat, poate fi asezata oriunde in camera celor mici.

Aceasta clepsidra poate fi utila acordand copiilor mici pauze intre lectii, intreceri sportive, jocuri distractive si educative unde timpul este pretios. Prescolarii care inca nu cunosc ceasul ii putem invata cum sa isi organizeze timpul cu ajutorul clepsidrei: in cat timp sa vina la masa, spalatul pe dinti, aranjarea jucariilor in dulap, povestea preferata citita de parinti inainte de culcare!

Forma rotunda, din carton, desenul vesel din spatele clepsidrei, cu un castor „funny”, va atrage copiii, pentru a indeplini cu placere micile sarcini. Clepsidra Fun Beaver este alcatuita din doua recipiente din sticla, de forma tubulara, conectate printr-un tub fin, fixate una deasupra celeilalte.

Incinta superioara este de obicei umpluta cu nisip, acesta scurgandu-se in incinta inferioara cu o viteza relativ constanta timp de 3 minute. Dupa golirea incintei, clepsidra poate fi intoarsa, cu ajutorul inelului de fixare pentru a masura o alta perioada de timp. Nisipul din clepsidra noastra este de culoare alba, cu o granulatie foarte fina.

Nu intotdeauna clepsidrele au functionat cu nisip, ci si cu apa, marmura sfaramata si chiar banalul praf de coaja de ou. Cea mai veche clepsidra se afla in Muzeul Britanic din Londra. Clepsidra Fun Beaver cu dimensiuni de 90x13 mm diametru, cu o greutate de 9 g, are elemente adezive de fixare pentru o mai buna aderenta pe orice suprafata neteda.

Caracteristici:

Elemente adezive

Este realizata din sticla si carton

Instrument de masura destinat utilizarii in spatii interioare

Nisip de nuanta

Gama de masurare: pana la 3 minute

Dimensiuni: Ø 90 x 13 mm

Greutate: 9 g

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..