Important de stiut

Ceasuri de perete

Clepsidra Fun Timer 2 minute

53,00 Lei

18.6000.05

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

O clepsidra este un dispozitiv folosit pentru a masura timpul.

In cazul Clepsidrei "Fun Timer 2 minute" dupa cum reiese si din denumirea produsului perioada de timp masurata este de 2 minute.

Clepsidra este alcatuita din doua incinte de sticla, una deasupra celeilalte si conectate printr-ub tub fin, de asemenea din sticla. Una din incinte este de obicei umpluta cu nisip, acesta scurgandu-se in cea de-a doua incinta, cu o viteza relativ constanta. Dupa ce incinta s-a golit, clepsidra este intoarsa, pentru a masura o alta perioada de timp.

Desi existenta clepsidrei a fost presupusa si la popoarele antichitatii, care de altfel dispuneau de tehnologia necesara, prima atestare a existentei clepsidrei apare într-o pictura a pictorului italian Ambrogio Lorenzetti din 1328.

In acele vremuri clepsidrele functionau cu nisip, apa, praf de coaja de ou sau marmura sfaramata. In zilele noastra cu ajutorul tehnologiei avansate clepsidrele sunt realizate din materiale de buna calitate find executate cu o precizie mult mai mare.

Clepsidra "Fun Timer 2 minute" este un produs ce imbina doua extreme oarecum, imaginea unui produs incarcat cu traditie si trecut istoric alaturi de imaginea unui produs cu un design modern.

Caracteristici:

Este realizata din sticla

Instrument de masura destinat utilizarii in spatii interioare

Nisip de nuanta albastruie

Specificatii:

Gama de masurare: pana la 2 minute

Dimensiuni: Ø 51 x 195 mm

Greutate: 242 g

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..