Important de stiut

Ceasuri de perete

Cronometru HITRAX RUN

69,85 Lei

38.2014

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Oferind un numar de caracteristici utile precum si un design atractiv, cronometrul HITRAX GO se va dovedi a fi un instrument esential pentru orice atlet, antrenor, sau pentru cei ce doresc sa practice sporturi competitive.

Nivelul de precizie al acestui instrument (1/100 S) in momentul utilizarii functiei de cronometrare este garantat sa va ofera rezultate exacte la fiecare folosire, inregistrarea maxima fiind de 23 de ore, 59 de minute si 59 de secunde.

Desi functia sa principala este aceea de a cronometra performanta utilizatorului si a afisa rezultatul, cronometrul este capabil sa afiseze si ora, in format de 12/24 de ore, luna, data si ziua din saptamana. Toate aceste date, fiind acesibile prin simpla apasare a unui buton.

Cronometrul HITRAX GO este o achizitie excelenta pentru cei ce sunt nevoiti sa calatoreasca datorita functiei sale de “dual time” in care se pot alege doua ore diferite astfel incat, sistemul de alarma integrat poate fi setat dupa ambele ore inregistrate (curenta/acasa).

Clasificat drept “splashproof” de catre producatorii germani de la TFA Dostmann, acest cronometru digital ofera un nivel de protectie impotriva ploii, dar nu este indicat sa il scufundati in apa deoarece riscati sa il deteriorati.

Caracteristici:

Precizie 1/100 s

Timp maxim 23 ore, 59 minute, 59 secunde

Divizare de timp

Timer

Prevazut cu ceas, data, alarma

Dimensiuni: 78 x 58 x 12 mm

Greutate: 60 g

Baterie: CR 2032 3V inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..