Despre noi

Suntem o echipa dinamica de specialisti si colaboratori, care fac din incredere, profesionalism, intelegere, flexibilitate si dedicare atributele esentiale ale activitatii companiei noastre.

Conceptul nostru de a oferi clientilor nostri o gama completa de termometre, higrometre, statii meteo, barometre, ceasuri si multe alte instrumente de masura, de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, este unic in Romania.

Fiecare produs din portofoliul nostru este atent ales pentru a indeplini dorintele dumneavoastra legate de necesitate, utilitate, design si pret, raportul pret / calitate fiind foarte bun.

Nu in ultimul rand, datorita mediului comercial tot mai aglomerat si legat de timpul liber tot mai scurt de care dispunem cu totii, Malvi ofera pentru dumneavoastra livrare rapida oriunde in Romania.

Credem in clienti fericiti si in puterea online-ului si reusim sa atragem de partea noastra mii de vizitatori pe site si paginile de socializare care fac din Malvi un parter de incredere.

Faptul ca sunteti aici dumneavoastra ne spune ca apreciati produsele de calitate, diversitatea, profesionalismul echipei noastre, promtitudinea si respectul fata de clienti.

Pe aceasta cale va promitem ca vom face tot posibilul sa aducem produse de calitate si o gama diversificata, sa raspundem cu promtitudine solicitarilor dumneavoastra pentru ca Malvi raspunde prezent calitatii !

Va multumim pentru alegerea facuta!
Echipa Malvi.ro