Returnarea produselor

Returnarea Produselor

Clientul www.malvi.ro are obligatia sa notifice in scris vanzatorului respectiv Sc.IndraWorld.Srl, ca renunta la cumparare, fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In notificarea facuta de client catre vanzator pentru returnarea produsului trebuie mentionat clar datele contului in care sa se livreze suma de bani, numele si semnatura acestuia care atesta acceptarea tranzactiei. NETRIMITEREA NOTIFICARII SI NERETURNAREA PRODUSULUI IN TERMENUL MENTIONAT MAI SUS ( 10 ZILE) REPREZINTA ACCEPTUL CLIENTULUI DE A PASTRA PRODUSUL SI ANULEAZA POSIBILITATEA DE A RETURNA PRODUSUL!

Notificarea si returnarea produsului trebuie realizata in maxim 14 zile lucratoarede la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original intact, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit - produsul trebuie sa fie ca si nou pentru a putea fi livrat unui alt client).

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, daca se doreste ii vom expedia alt produs, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

Cheltuielile de returnare (transportul produsului de la client la vanzator) vor fi suportate integral de client!

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Suma care va fi rambursata catre client de catre Sc.IndraWorld.Srl o reprezinta valoarea de achizie a produsului fara cheltuielile de livrare catre cumparator.