Important de stiut

Ceasuri de perete

Higrometru HumidCheck Contact TFA

510,65 Lei

30.5503

Dostmann Electronic

Momentan Indisponibil

Descriere:

Realizat de profesionistii de la TFA Dostmann la cele mai inalte standarde de calitate, acest Higrometru HumidCheck Contact se claseaza in topul celor mai fiabile si performante dispozitive pentru masurarea umiditatii relative din diverse materiale de constructie.

Higrometru HumidCheck Contact este un indicator de umiditate electronic construit pe principiul de masurare constanta dielectrica/inalta frecventa. Instrumentul este utilizat pentru verificarea non-distructiva a umiditatii relative in materialele de constructii de toate tipurile, precum si pentru depistarea umezelii din pereti, tavane si pardoseli.

Este deosebit de util pentru pre-testarea materialelor de constructii inainte de inceperea constructiei, in special a lemnului (gama de masurare a umiditatii lemnului intre 0 si 100). Cu rezultate foarte bune se poate folosi si in industria mobilei atunci cand dorim sa verificam umiditatea din lemnul necesar realizarii mobilei, fara a avea surpriza unor deformari sau crapaturi ulterioare.

Instrumentul dispune de o minge de metal cu o lungime de 40mm ce este utilizata pentru masurarea umiditatii din materiale, aceasta bila trebuie doar sa intre in contact cu materialul dorit iar rezultatele vor fi afisate pe ecranul instrumentului. Dispozitivul beneficiaza de o functie max/min iar ecranul higrometrului dispune de o lumina de fundal pentru situatiile in care va aflati intr-o incapere cu lumina redusa.

Cu o dimensiune redusa de numai 48 x 34 x 200mm si greutate de 139g, higrometrul HumidCheck se dovedeste a fi usor, compact si perfect pentru depozitarea in buzunar atunci cand nu il mai utilizati. Bateria de tip 9V inclusa permite utilizarea instrumentului imediat dupa procurare.

Caracteristici:

Pentru lemn si materiale de constructie

Ideal pentru controlul de la santierele de constructie

Atingeti pur si simplu un obiect cu mingea de metal

Adancimea de masurare 40mm fara deteriorarea obiectului

Functie Max/Min

Lumina de fundal

Principiul de masurare capacitiv

Umiditatea lemnului: 0 ... 100 cifre

Dimensiuni: 48 x 34 x 200 mm

Greutate: 139 g

Baterie: 1 x9V ( inclusa )

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..