Important de stiut

Ceasuri de perete

Higrometru pentru lemn si materiale de constructie HUMIDCHECK

-6%

339,00 Lei

Pret vechi: 359,00 Lei
30.5500

Dostmann Electronic

Momentan Indisponibil

Descriere:

Dupa cum sugereaza si numele, higrometru pentru lemn si materiale de constructii HUMIDCHECK poate sa verifice si sa afiseze imediat, si cu mare precizie, nivelul de umiditate din materiale gen cherestea, hartie, carton, precum si materiale mai dure (beton, tencuiala, ciment si mortar).

Datorita designului simplu, dar eficient, carcasa acestui dispozitiv este realizata complet din plastic dur ( garantat sa reziste la impacturi puternice in cazul unui accident) si pentru o utilizare cat mai usoara in timpul masurarii. La baza principiului de functionare al acestui dispozitiv se afla o rezistenta electrica care masoara nivelul de umiditate cuprins intre 0-85%RH.

Din moment ce colegii nostrii germani de la TFA Dostmann, pun valoare nu numai pe calitate, dar si pe durabilitate, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca acest higrometru este fabricat sa reziste la socuri si sa ofere in acelasi timp acuratete masuratorilor (+/- 1% pentru lemn si +/- 0.05% pentru alte materiale).

Avand integrat si o functie inteligenta special facuta pentru momentele in care uitati sa inchideti aparatul electronic, acest higrometru se va inchide automat dupa aproximativ 15 minute pentru a nu irosi bateriile. In momentul in care bateriile vor fi pe terminate, un simbol de avertizare va fi afisat pe display-ul LCD, anuntand utilizatorul.

Higrometrul pentru lemn si material de constructii HUMIDCHECK se va dovedi a fi un dispozitiv util, rezistent, sigur, economic si de o calitate excelenta.

Specificatii:

Principiu de masurare: Rezistenta electrica
Lungimea electrozilor: 8mm
Electrozi: integrati, inlocuibili

Gama de masurare:
-Lemn 6-44%
-Material 0.2 – 2.0%

Acuratete:
-Lemn ±1%
-Alte materiale ±0.05%

Inchidere automata: dupa aproximativ 15 minute
Baterii: 3xCr2032, inlocuibile
Material carcasa: plastic

Temperatura ambient: 0-40°C
Umiditate relativa ambient: 0-85 RH

Dimensiuni: 130x40x25mm
Greutate: 100g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..