Important de stiut

Ceasuri de perete

Higrometru pentru lemn si materiale de constructie HUMIDCHEK MINI

116,24 Lei

30.5502

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Higrometrul HumidCheck Mini este un produs creat de producatorii de la TFA Dostmann Germany pentru masurarea umiditatii relative la materialele de constructii moi (beton, mortar, tencuiala etc.) si lemn, precum si derivatele acestuia (hartie si carton).

Higrometrul este realizat din plastic dur de calitate si este prevazut cu un capac de protectie de culoare albastra care protejeaza electrozii de inox in situatia in care acest aparat nu este folosit.

Prin apasarea butonului ON/SET, higrometrul masoara instantaneu temperatura ambientala cu o precizie de +/-1? Celsius, functie importanta in vederea calculelor de umiditate si temperatura ulterioare.

In functie de situatie, higrometrul poate afisa temperatura in grade Celsius (0?C...+40?C) sau Fahrenheit (+32%...104% RH), iar in cazul in care acesta nu este utilizat in decurs de 15 secunde, acesta se va inchide automat. Gama de masurare a higrometrului este pentru lemn cuprinsa intre 6,0 si 42,0 % iar pentru materiale de constructii intre 0,2...2,0 %.

Precizia este unul din punctele forte ale higrometrului deoarece acesta masoara cu o precizie de 1% pentru lemn si 0,1% pentru materialele de constructie, valori care incadreaza cu succes acest aparat printre cele mai performante din clasa sa.

Pentru a accesa modul de setare, apasati si mentineti apasat butonul timp de aprox. 3 sec. In timp ce simbolul este intermitent apasati butonul din nou pana cand higrometrul ajunge in modul de masurare de care aveti nevoie, conform simbolurile corespunzatoare aparute pe afisaj (la zidarie va aparea un perete pictograma iar la lemn va aparea un copac pictograma).

La contactul electrozilor cu suprafata de masurat, o lumina de fundal va aparea pentru circa 3 secunde pe display-ul aparatului pentru a ne oferi sansa de a citi procentajul de umiditate al materialului de constructie chiar si in conditii de vizibilitate redusa.

Fiind un dispozitiv de masurare performant si precis, acest higrometru pentru lemn si materiale de constructii va fi ferit pe cat posibil de temperaturi ridicate, socuri sau vibratii.

Datorita dimensiunilor reduse ale higrometrului de numai 40 x 20 x 80mm si a greutatii de 41gr. acest instrument este cautat de cei ce stiu sa aprecieze calitatea, precizia si originalitatea germana.

Caracteristici:

Masurarea gradului de uniditate in lemn (un copac pictograma va aparea pe ecran)
Masurarea gradului de umiditate in zidarie (un perete pictograma va aparea pe ecran)
Masurarea temperaturii in grade Celsius
Masurarea temperaturii in grade Fahrenheit

Gama de masurare:

Lemn: 6,0...42,0 %
Materiale de constructii: 0,2...2,0 %
Temperatura: 0...40°C (32...104°F)
Rezolutie:
Lemn: 1,0 %
Materiale de constructii: 0,1 %
Temperatura: 1,0°C

Accesorii:
Carcasa pentru sonde si baterii
4baterii LR44
Manual de instructiuni
Curea de mana

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..