Important de stiut

Ceasuri de perete

Higrometru - Termometru de precizie

154,23 Lei

45.2020

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

De foarte multe ori am avut neplacuta surpriza, ca in locuinta, sa gasim zone cu mucegai sau condens cu toate ca pana atunci nu aveam asemenea probleme. Fara sa tinem cont prea mult de acest fapt le-am ignorat, insa in timp datorita umiditatii relative ridicate din locuinta am creat fara sa vrem un climat propice inmultirii agentilor patogeni sau al alergenilor. Si sa nu credeti ca atunci cand umiditatea relativa este scazuta vom scapa de probleme, pentru ca, chiar si atunci, pot aparea infectii respiratorii, in special la copii, mai ales pe timpul iernii!

Acest produs cu dubla functie: termometru si higrometru, creat de specialistii in domeniu de la renumita firma TFA Dostmann Germany, vrea sa puna in valoare importanta si necesitatea contorizarii temperaturii si umiditatii din locuinta dumneavoastra. De aceea acest termometru/higrometru este prevazut cu un senzor de inalta precizie „super EX”care masoara rapid si precis temperatura si umiditatea din incaperea unde este amplasat.

Instrumentul de masura dispune de doua indicatoare, in partea superioara se afla termometrul cu posibilitatea masurarii temperaturii minime de pana la -30? Celsius si cea maxima de pana la +50? Celsius, iar in partea inferioara se afla higrometrul cu o gama de masurare intre 10% si 90% RH.

Datorita cadranului atent sistematizat se pot citi cu precizie valorile masurate, precizia fiind una din punctele forte ale instrumentului, si anume: la temperaturi cuprinse intre -20?C pana la +40? Celsius, precizia este de +/- 1? Celsius, iar higrometrul are o precizie de +/-3% la umiditate relativa de la 30% pana la 70% la 20° Celsius.

Datorita dimensiunilor relativ reduse (115mm x 40mm x 120mm) si a unei greutati de numai 100g acest instrument poate fi asezat pe o suprafata plana sau fixat direct pe perete. In ambele cazuri instrumentul va masura si afisa in timp util si precis date despre situatia confortului sau disconfortului din locuinta dumneavoastra.

Caracteristici:

Instrument de masura de precizie destinat utilizarii in spatii interioare

Posibilitate de a fi montat pe perete sau amplsat pe masa

Dimensiuni: 115 x 40 x 120 mm

Gama de masurare:

Temperatura de la -30 ...pana la +50°C

Precizie: ±1°C de la -20 ...pana la +40°C

Umiditate de la 10% ...pana la 90%

Precizie: ±3% de la 30% ...pana la 70% la 20°C

Greutate: 100 g

  • Analog

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..