Important de stiut

Ceasuri de perete

Pedometru electronic HITRAX WALK

-15%

41,75 Lei

Pret vechi: 49,00 Lei
42.2003

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Utilizat pentru a masura numarul de pasi facuti in timpul unei sesiuni de alergare sau al unei drumetii, pedometrul electronic HITRAX WALK creat de TFA Dostmann din Germania, este dispozitivul ideal pentru cei ce doresc rezultate exacte la sfarsitul fiecarei sedinte de atrenament.

In momentul folosirii, pedometrul va va afisa pe ecranul LCD, usor de citit, date utile precum numarul de pasi facuti pana la acel moment, distanta parcursa (km sau mile) si numarul de calorii consumate. Astfel, acest pedometru este adecvat si pentru utilizarea de zi cu zi, deoarece permite monitorizarea consumului de calorii, functie folositoare pentru cei ce doresc sa slabeasca sau sa isi mentina silueta.

Pentru o folosire corecta (si rezultate precise), dispozitivul trebuie amplasat cat mai aproape de centrul corpului. O clema de sustinere permite atasarea acestuia de cureaua utilizatorului sau de talia de la pantaloni.

In comparatie cu alte instrumente de masurare din aceeasi gama, pedometrul HITRAX WALK nu dispune de un buton pentru alergare sau mers, ce trebuie apasat in momentul in care doriti sa va schimbati ritmul de miscare. In schimb, acesta utilizeaza un senzor de miscare intelligent ce poate sa diferentieze singur intre cele doua tipuri de miscari ale utilizatorului, astfel adjustandu-se automat pentru a oferi datele corecte.

Caracteristici:

Senzor de miscare ajustabil pentru jogging sau mersul pe jos/drumetii

Distanta ( km/mile )

Masoara consumul de calorii

Dimensiuni: 48 x 8,5 x 36 mm

Greutate: 40 g

Baterie: LR 44 1.5 V inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..