Important de stiut

Ceasuri de perete

Pedometru electronic multifunctional

-17%

59,99 Lei

Pret vechi: 72,50 Lei
42.2000

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Stiim cu totii cat de importanta este miscarea pentru sanatatea corpului nostru, de aceea, producatorii germani TFA Dostmann au realizat pedometrul electronic multifunctional pentru a ne ajuta in monitorizarea numarul de pasii efectuati in timpul unui exercitiu precum si multe alte informatii utile.

In momentul utilizarii functiei principale, acest pedometru va afisa urmatoarele informatii: durata miscarii (max. 9 ore, 59 de minute si 59 de secunde), numarul pasilor facuti (max. 99999 pasii), distanta parcursa (max. 999.99 km sau mile) si viteza utilizatorului (max. 99.999 km/ora sau mile/ora, actualizare la fiecare 6 secunde)

Pentru a obtine date cat mai exacte in timpul unei sesiuni de alergare, este recomandat sa atasati pedometrul de curea sau talia de la pantaloni, deoarece dispozitivul trebuie sa fie cat mai aproape de centrul corpului pentru a functiona corect.

Dupa cum sugereaza si numele, acest dispozitiv contine un numar de functii multiple precum si un ceas digital (in format de 12/24 de ore) cu alarma si un cronometru digital (capacitatea de masurare de 9 ore, 59 de minute si 59 de secunde) cu trei tipuri de setari diferite: normal time, split time si double time.

Normal time este setarea standard pentru cronometru, apasati butonul STAR/STOP odata pentru a incepe cronometrarea si a doua oara pentru a opri. Pentru a reseta rezultatul, pur si simplu apasati butonul RST (resetare).

Setarea split time, este similara cu cea standard, dar aceasta permite afisarea alternativa a datei (de exemplu, ora) in timp ce cronometrul continua sa mearga. Pentru a nu uita de cronometru atunci cand doriti sa verificati ora sau alte informatii, imaginea unui steag va aparea pe ecran in momentul in care utilizati aceasta setare.

Double time permite cronometrarea simultana a doua probe diferite pentru a oferi mai multa precizie, in special atunci cand doriti sa cronometrati doua persoane in acelasi timp.

Caracteristici:

Masoara distanta, viteza si timpul de exercitiu

Prevazut cu cronometru, ceas si alarma

Dimensiuni: 51 x 53 x 20 mm

Greutate: 50 g

Baterie: LR 44 1.5V inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..