Important de stiut

Ceasuri de perete

Pedometru HITRAX STEP 3D

132,02 Lei

42.2005

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Pedometrul HITRAX STEP 3D se distinge de alte instrumente de pe piata datorita designului sau ergonomic cu senzor 3D si numarului vast de functii ce va ofera un raport complet dupa fiecare sedinta de antrenament.

Pentru o statistica completa la sfarsitul fiecarei sesiuni de alergare, instrumentul va poate afisa numarul pasilor (cm/inch), viteza (km/ora sau mile/ora), distanta parcursa (km/mile), durata sesiunii de miscare si consumul de calorii (kcal/gloz). Toate aceste rezultate vor fi stocate in memoria digitala a dispozitivului pentru a va oferi posibilitatea de a compara rezultatele precedente cu cele curente si a va monitoriza cu usurinta progresul timp de o saptamana.

Datorita senzorului de miscare 3D, capabil sa inregistreze si sa calculeze cu exactitate miscarile utilizatorului indiferent de amplasament, acest instrument de calitate poate fi tinut in buzunar, poseta, rucsac sau atasat de curea, fara nici un risc in a oferi rezultate eronate datorita locatiei.

In cazul in care doriti sa aflati ora sau temperatura de afara, pedometrul are incorporat si un ceas cu format de 12/24 de ore precum si un termometru digital (Celsius/Fahrenheit). Pedrometrul beneficiaza si de o functie de economisire a bateriei, astfel dispozitivul se va inchide automat dupa 10 minute.

Caracteristici:

Prevazut cu senzor 3D pentru detectarea miscarii

Poate fi plasat oriunde ( la curea, in buzunar )

Extrem de precis

Masoara numarul de pasi, distanta parcursa, viteza, durata miscarii, consumul de calorii

Inregistrari ale ultimelor 7 zile

Ceas

Termometru

Design ergonomic

Gama de masurare: (-10..+50°C )

Dimensiuni: 80 x 55 x 17 mm

Greutate: 80 g

Baterie: CR 2032 inclusa

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..