Protectia datelor

Nota de informare privind protectia datelor personale


SC INDRAWORLD.SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.malvi.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line, fiind inregistrata sub Nr. 27108 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, INDRAWORLD.SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Daca doriti sa faceti cumparaturi pe site-ul nostru este necesar sa furnizati datele dumneavoastra,acestea fiind necesare procesarii comenzilor.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt necesare utilizarii de catre operator in procesul de onorare comenzi.

INDRAWORLD.SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.malvi.ro, pentru efectuarea de comenzi si cumparaturi pe aceasta platforma, prin completarea formularelor de evaluare a gradului de satisfactie al clientilor etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de INDRAWORLD.SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarele date de contact:

Email: office@indraworld.ro

Web: www.malvi.ro/contact

Tel.: 0748133088 sau 0733149088

Adresa: Str. Transilvaniei, Nr. 3, Constructi C1, Cam1, Valu lui Traian, Constanta

Scopul colectarii datelor

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, INDRAWORLD.SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (comenzi, livrare, oferte, program de operare etc);

inscrierea in programe de fidelizare;

transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele INDRAWWORLD.SRL sau ale firmelor partenere;

transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali.

INDRAWORLD.SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale;

Protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale INDRAWORLD.SRL si ale site-ului www.malvi.ro

actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind INDRAWORLD este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

INDRAWORLD.SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma
prelucrarii in urmatoarele scopuri:

- realizarii de rapoarte / analize;

- realizarii de informari in scopuri proprii;

- publicarii, promovarii, ofertarii produselor, brandurilor si serviciilor oferite de INDRAWORLD.SRL.

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari (fara o notificare individuala) in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati pentru lamuriri.

Va multumim ca folositi www.malvi.ro