Important de stiut

Ceasuri de perete

Statie meteo digitala CULT cu senzor

239,00 Lei

35.1116

TFA Dostmann

in stoc
+

In gama premium de statii meteo, statia CULT se individualizeaza prin caracteristici atragatoare, imbinand complexitatea mai multor instrumente de masurare cu interpretarile simple, usor de afisat si citit. Daca veti compara functionalitatile statiei meteo CULT cu articolele pe care le insumeaza (calendar, ceas, termometru, barometru), veti intelege rapid de ce acest dispozitiv se impune in alegerea cumparatorilor. Statia meteo CULT nu face rabat in ce priveste precizia datelor masurate, senzorul de precizie plasat la exterior comunicand cu unitatea de baza care va ofera informatii in timp real despre ora, data, temperatura interioara, temperatura exterioara si evolutia probabila a vremii exact in locatia dumneavoastra.

Simbolurile grafice usor de inteles transforma interpretarea evolutiei vremii intr-o operatiune foarte simpla pentru oricine. Dispozitivul este extrem de usor de amplasat si setat, functioneaza timp indelungat cu baterii de 1.5 V si va asigura informatiile despre starea vremii inainte ca meteorologii sa le prezinte la stiri. Nu mai reflectati, CULT este varianta optima pentru dumneavoastra!

In plus, daca veti compara statia meteo CULT cu alte produse din gama sa, veti constata ca pretul la care va este oferita este unul extrem de competitiv. Practic nu exista o combinatie de articole unitare luate separat sau o alta statie cu cumplexitate comparabila la un pret atat de avantajos.

Garantia de 24 de luni, designul ultramodern si usurinta in utilizare recomanda statia meteo CULT drept un produs pe care nu trebuie sa-l ratati.

Prin culorile sale neutre, statia meteo CULT se integreaza perfect in designul fiecarei incaperi. Prin caracteristicile tehnice si performantele sale, acest produs e compatibil atat pentru utilizare profesionala cat si acasa.

La Malvi.ro alegem cu atentie produsele cu cele mai complete functionalitati, lucram numai cu articole de la lideri mondiali in domeniu si ne asiguram ca avem o optiune pregatita pentru fiecare vizitator. De aceea va recomandam cu incredere statia meteo CULT.

General

Informatii meteorologice: Temperatura

Afisaj temperatura: Interior/Exterior

Ceas: Da

Calendar: Da

Greutate: Statie meteo 101 g

Dimensiuni: Statie meteo: 71 x 15 (60) x 130 (134) mm

Afisaj

Indici afisaj: Temperatura interioara/exterioara

Gama de masurare temperatura interioara: -5...+50°C (+23...+122°F)

Gama de masurare temperatura exterioara: -20...+60°C (-4...+140°F)

Numar maxim de senzori: 3 (max. 30 m )

Radio clock: Ceas radiocomandat DCF cu setare manuala

Ceas: ora, minute, secunde

Calendar: data, zi

Indicarea valorilor Maxime si Minime ale temperaturii interioare si exterioare

Conectivitate

Radio Clock: Da

Alimentare

Alimentare unitate principala: Baterii

Tip baterie unitate principala: AAA ( incluse )

Tip baterie senzori: AAA ( incluse )

Pachetul include

Statie meteo digitala

Senzor de precizie

Baterii: Statie meteo: 2x1.5 V AAA

Baterii: Senzor: 2x1.5 V AAA

Manual de utilizare

Altele

Culoare: Negru

Plasare pe birou: Da

Indicator baterie descarcata

Prognoza meteo cu 7 simboluri

Pictograma

Indicator nivel de confort

Alarma

Frecventa de transmisie: 433 MHz

Tendinta presiune atmosferica

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..