Important de stiut

Ceasuri de perete

Statie meteo digitala LUMAX cu senzor

386,38 Lei

35.1093

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Lumax este statia meteo care va ofera cele mai avansate functionalitati, un design atractiv si calitatea ce deriva din cei 50 de ani de experienta ai producatorului german de instrumente de masura si control TFA Dostmann.

Lumax rezista la orice comparatie cu produse similare, dovedindu-si superioritatea prin performanta si aspect ireprosabil.

Functiile generale ale dispozitivului ofera informatii detaliate legate de temperatura interioara si exterioara, vremea probabila (exprimata prin simboluri grafice, pe baza interpretarii evolutiei atmosferice), ceas cu alarma si calendar.

Un senzor montat la exterior aduna informatiile despre temperatura si presiunea atmosferica si le transmite dispozitivului prin unde radio. Imbinand tehnologia mai multor instrumente de masura si control.

Statia meteo Lumax va ofera informatii in timp real despre conditiile meteo din locatia dumneavoastra, dand astfel acuratete maxima datelor cu caracter general din prognozele meteo de la stiri sau de pe internet.

In aceleasi conditii de functionare, Lumax este superioara altor produse comparabile intrucat are gama de masurare a temperaturii cuprinzatoare (-20C…+60C… pentru exterior, -10C…+60C pentru interior), ecranul suficient de mare pentru a permite afisarea informatiilor fara sa fiti nevoiti sa navigati prea mult prin meniu, prezentare grafica a tuturor conditiilor meteo probabile si precizie stiintifica de masurare a parametrilor.

Statia meteo Lumax este versatila, permite amplasarea pe birou sau pe perete. Ecranul cu un display generos si lumina de fundal permanenta ofera datele insumate intr-o prezentare grafica clara, setarile sunt usor si rapid de facut, alimentarea se poate face fie printr-un cablu de alimentare, fie prin utilizarea unor unor simple baterii AAA de 1.5 V.

Puteti renunta fara pobleme la achizitia unui ceas de perete sau birou, ori a unui termometru. Nu aveti nevoie nici de calendar sau de consultarea permanente a prognozei meteo.

Pentru utilizare acasa ori la birou, atunci cand doriti sa stiti cu exactitate cum va fi vremea in locatia in care va aflati, veti alege statia meteo Lumax pentru ca va ofera informatii complete, poseda un design placut, functii multiple, este usor de setat si manevrat.

General

Informatii meteorologice: Temperatura

Afisaj temperatura: Interior/Exterior

Ceas: Da

Greutate: Statie meteo 243 g

Dimensiuni: Statie meteo: 80 x 25 (58) x 180 (192) mm

Afisaj

Indici afisaj: Temperatura interioara/exterioara

Gama de masurare temperatura interioara: -10...+60°C

Gama de masurare temperatura exterioara: -20...+60°C

Numar maxim de senzori: 3 (max. 30 m )

Radio clock: Ceas radiocomandat DCF-77

Ceas: ora, minute, secunde

Indicarea valorilor Maxime si Minime ale temperaturii interioare si exterioare

Conectivitate

Radio Clock: Da

Alimentare

Alimentare unitate principala: Baterii

Tip baterie unitate principala: AAA ( incluse )

Tip baterie senzori: AA ( incluse )

Pachetul include

Statie meteo digitala

Senzor

Baterii: Statie meteo: 2x1.5 V AAA

Baterii: Senzor: 2x1.5 V AA

Adaptor de alimentare

Manual de utilizare

Altele

Culoare: Negru

Montare pe perete: Da

Plasare pe birou: Da

Tendinta de presiune atmosferica

Prognoza meteo cu simboluri

Alarma cu functie snooze de repetare

Lumina de fundal permanenta

IR senzor de miscare

Frecventa de transmisie: 433 MHz

Gama de transmisie: max. 30 m

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..