Important de stiut

Ceasuri de perete

Statie meteo SOFIA

204,66 Lei

20.2009

TFA Dostmann

in stoc
+

Statia meteo de exterior Sofia reprezinta pentru producatorii germani de la TFA Dostmann un instrument eficient si practic pentru masurarea temperaturii exterioare, a umiditatii relative si a presiunii atmosferice, fiind rezistent la intemperiile din orice perioada a anului.

Datorita unei largi game de masurare a termometrului, acesta va va oferi precizie si acuratete, chiar si in cazul unor temperaturi foarte scazute (-35°C) sau foarte ridicate (+55°C), fara a pune la indoiala performantele acestuia, chiar si dupa multi ani de utilizare.

Barometrul incorporat in statia meteo va poate oferi cu precizie presiunea atmosferica, cuprinsa intre 975 si 1045 hPa, deosebit de importanta in evolutia vremii pentru urmatoarele ore sau chiar zile. O simpla scadere a presiunii atmosferice va anunta ca vremea va fi urata si va ploua sau va creste si vremea va deveni insorita.

Higrometrul cu valori de masurare cuprinse intre 35 ... 75% va indica in orice moment, umiditatea relativa a aerului, fiind un important factor de luat in seama de cei cu afectiuni reumatice si respiratorii.

Confectionata din otel inoxidabil, de dimensiuni relativ reduse (194mm x 124mm), si o greutate de numai 350 gr, aceasta statie incadreaza perfect cele trei cadrane de dimensiuni diferite (termometru – 80mm, higrometru – 45 mm, barometru – 45 mm) oferind bun gust si rafinament curtii sau chiar balconului dumneavoastra.

Un instrument ideal ce nu trebuie sa lipseasca din curtea sau gradina dumneavoastra este aceasta statie meteo care cu o garantie de 36 de luni, producatorul vrea sa dovedeasca ca produsele sale pot dainui in timp datorita calitatii ireprosabile.

Caracteristici:

Este confectionata din otel inoxidabil, cu material de fixare

Gama de masurare: -35 ... +55 °C

Umiditate: 35 ... 75 %

Presiune atmosferica: 975 ... 1045 hPa

Dimensiuni: ø 80 / 45 / 45 mm, 194 x 124 mm

Greutate: 350 g

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..