Important de stiut

Ceasuri de perete

Tensiometru digital Sanitas SBC24

-20%

79,00 Lei

Pret vechi: 99,00 Lei
SBC24

Beurer

Momentan Indisponibil

Descriere:

Tensiometru de brat digital complet automat, este produs conform normelor europene, recomandat pentru masurarea tensiunii arteriale sistolice (TA mare) si diastolice (TA mica), precum si pentru verificarea pulsului.

Recomandat de specialisti, acest tensiometru compact, portabil, usor de manevrat, avand un ecran cu cristale lichide (LCD), cu caractere usor de citit, este util pentru verificarea tensiunii arteriale atat pentru persoanele casnice dar si pentru cei care calatoresc.

La orice varsta ne putem confrunta cu o problema cardiaca, de aceea, acest tensiometru digital ne vine in ajutor, avand functie de memorare de 1 x 60 de memorii si asta doar prin simpla apasare a tastei M, care va afisa in dreapta display-ului monitorizarea graficului tensiunii arteriale, pe parcursul mai multor zile. In acelasi timp pe display se afiseaza data si ora masuratorii tensiunii arteriale si a pulsului.

Tensiunea arteriala precum si frecventa pulsului, depind de mai multi factori care ne influenteaza viata: efortul sustinut, emotiile puternice, exercitiile fizice, o activitate solicitanta, agitatia, oboseala, alimentatia bogata in grasimi, sarea in exces, etc. Depistarea precoce cu acest tensiometru digital, a unei anomalii cardiace precum bradicardia (puls sub 60 batai pe minut), tahicardia (puls peste 100 batai pe minut) sau HTA (cresterea peste normal a tensiunii arteriale) ne poate ajuta sa ne prezentam in timp util la medic pentru tratarea acestor tulburari de ritm cardiac.

Manseta de culoare albastra, din material textil, cu o circumferinta a bratului intre 14 si 19,5 cm asigura o presiune minima asupra vaselor de sange la fiecare masuratoare, printr-un control automat al valvei mansetei, respectiv umflarea si dezumflarea acesteia.

Tensiometru digital Sanitas dupa fiecare masurare a tensiunii arteriale are functie de oprire automata, prelungind durata de functionare a celor 2 baterii alcaline de 1,5 V. Depozitarea acestui tensiometru se va face intr-un loc uscat, departe de surse de caldura. Garantia produsului este de 24 de luni demonstrand durabilitatea si fiabilitatea produsului creat de renumita firma Sanitas.

Caracteristici:

Tensiometru pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului direct pe incheietura mainii

Functie de oprire automata
Dispune de un display LCD de mari dimensiuni pentru o citire usoara

Memorie pentru diversi utilizatori 1 x 60 memorii

Afiseaza data si ora

Dimensiunea circumferinta mana 14 - 19.5 cm

Alimentare baterii 2 x 1.5V

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..