Important de stiut

Ceasuri de perete

Tensiometru electronic de brat Beurer BM35

141,00 Lei

BM35

Beurer

Momentan Indisponibil

Descriere:

Tensiometru inovator, elegant, cu un LCD mare, caractere usor de citit, mai ales pentru persoanele mai in varsta. Masoara tensiunea arteriala si pulsul la nivelul incheieturii bratului drept pe partea inimii, avand circumferinta mansetei generos de larga de 22-30 cm.

Foarte flexibil, avand un spatiu de stocare in memoria aparatului 1x60 memorii, ne ofera posibilitatea sa revedem media tensiunii arteriale dimineata si seara, in ultimele 7 zile.

Este de un real folos celor cu probleme cardiovasculare, tensiometru beneficiaza de sistemul WHO (Organizatia mondiala a sanatatii) de clasificare a valorilor tensiunii arteriale detectand aritmia cardiaca (tulburari ale ritmului batailor inimii: peste 100 batai/minut sau sub 60 batai/minut).In cazul in care il uitam deschis tensiometru electronic are integrat o functie de oprire automata.

Afiseaza data si ora fiind un detaliu foarte important pentru cardiaci, stiind ca valorile tensiunii arteriale pot oscila dimineata la trezire si seara la culcare.

Pachetul mai include o geanta de stocare unde putem depozita tensiometru electronic, pentru a-l feri de eventualele zgarieturi, socuri mecanice, praf, umezeala etc. Beneficiaza de o garantie de 3 ani, in conditiile manipularii corecte. Acest produs fabricat in Germania de producatorii Beurer, prin designul simplu, elegant, dar si usor de folosit ne dovedeste inca odata calitate superioara la un pret accesibil.

Caracteristici:

Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul bratului

Display mare, caractere usor de citit

Circumferinta mansetei de aprox. 22 - 30 cm

Prevazut cu clasificare WHO , indica aritmia cardiaca

Spatiu pt. stocarea a 1 x 60 memorii

Pachetul include geanta de stocare

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..