Important de stiut

Ceasuri de perete

Termo-Higrometru digital profesional

197,63 Lei

30.5016

Dostmann Electronic

in stoc
+

Termometrul digital profesional de la Tfa Dostmann este o solutie performanta pentru cei care isi doresc sa masoare atat temperatura, cat si umiditatea dintr-o camera intr-un mod simplu si eficient. Este un dispozitiv mic si usor, avand forma unui pix si putand fi purtat cu usurinta peste tot. Greutatea sa nu depaseste 30 de grame iar dimensiunile sunt foarte mici. Este de asemenea un dispozitiv elegant, fiind construit din materiale de buna calitate si ingloband culori precum argintiu si negru.

Ceea ce il face sa fie deosebit este faptul ca poate sa afiseze simultan atat temperatura, cat si umiditatea, oferind in felul acesta informatii pretioase si ajutand la mentinerea unei vieti sanatoase.

Precizia este si ea un punct forte pentru acest termometru digital, eroarea in cazul temperaturii nedepasind 1 grad Celsius. In cazul umiditatii, eroarea poate sa varieze intre 3% si 5 %, in functie de gradul de umiditate din incaperea vizata. Daca aceasta este intre 30 si 80%, eroarea este mai mica, in timp ce, daca aceste valori sunt depasite, eroarea devine mai mare.

Usor, eficient, acest termo-higrometru este o solutie perfecta pentru toti cei care au nevoie de o metoda pentru masurarea temperaturii si a umiditatii.

Caractersitici:

Afisarea simultana a temperaturii si umiditatii

Prevazut cu functie MAX/MIN

Precizie: ±1°C, ±3% la 30...80%

Carcasa metalica robusta cu clip

Gama de masurare: -20...+60°C (-4...+140°F), 20...95%

Dimensiuni: 18 x 16 x 160 mm

Greutate: 30 g

Baterii: 1x 1,5V AAA ( inclusa )

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..