Important de stiut

Ceasuri de perete

Termo-Higrometru Pocket

132,82 Lei

30.5007

Dostmann Electronic

in stoc
+

Exista o multime de oameni a caror sanatate depinde de temperatura din camera, dar si de umezeala aerului in care isi duc viata. Pentru toti acesti oameni, termo higrometrul de buzunar produs de cei de la TFA – Dostmann din Germania este solutia ideala in ceea ce priveste mentinerea sub control a celor doua.

Este un dispozitiv foarte mic, ce poate fi introdus cu usurinta in orice buzunar si prezinta performante bune, atunci cand vine vorba despre masurat temperatura si umiditatea. Este elegant si dispune de finisaje placute, iar greutatea sa are doar 21 de grame. Pe langa asta, ofera si un ecran unde sunt afisate toate informatiile necesare.

In ceea ce priveste performanta, poate afisa simultan temperatura si umiditatea, iar precizia este una foarte buna. In cazul temperaturii, eroarea nu depaseste 1 grad Celsius, atat in cazul temperaturilor pozitive, cat si in cazul celor negative, in timp ce in cazul umiditatii, eroarea poate sa ajunga la 5%, daca umezeala din camera este intre 30 si 80%.

Temperaturile maxime si minime pe care le poate masura sunt de 50, respectiv -20 de grade Celsius, in timp ce umezeala maxima si minima este de 90, respectiv 20 %.

Cu dimensiuni reduse, precizie si diversitate, acest termo-higrometru de buzunar este o achizitie excelenta.

Caracteristici:

Afisarea simultana a temperaturii si umiditatii

Functie MAX/MIN

Precizie: ±1°C, ±5 % de la 30...80%

Dimensiuni: 20 x 16 x 151 mm

Greutate: 21 g

Baterii: 1x 1,5V LR44 ( inclusa )

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..