Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru cu infrarosii SLIM FLASH TFA

119,08 Lei

31.1128

TFA Dostmann

in stoc
+

Termometru cu infrarosii SLIM FLASH TFA

Exista multe situatii in care trebuie sa stim temperatura suprafetelor din jurul nostru. Pentru toate aceste situatii exista acest termometru Slim Flash, care reuseste sa masoare temperatura cu exactitate, oferind o precizie maxima.

Sunt cateva elemente care recomanda acest termometru, iar primul dintre ele este faptul ca poate sa masoare temperatura prin infrarosu, fara sa mai fie nevoie de contact intre termometru si suprafata careia se doreste a i se dori temperatura.

Pe langa asta, timpul de raspuns este de doar 1 secunda.

Un alt element care recomanda, este faptul ca dispune de un aspect foarte placut. Este alb, extrem de usor si este construit cu colturi rotunjite si elegante.

Temperatura pe care o poate masura se intinde intre – 33 de grade Celsius si 199 de grade Celsius, iar greutatea de doar 28 de grame recomanda acest termometru pentru orice situatie.

Partea tehnica ne precizeaza si faptul ca eroarea pe care o da acest termometru nu este mai mare de 2 grade Celsius, asadar, se poate avea incredere in el ori de cate ori este folosit.

Construit de TFA, acest termometru este unul dintre cele mai mici termometre si asigura performanta pentru toti cei care doresc sa tina sub control temperatura.

Caracteristici:

Masurare a temperaturii fara contact

Timp de raspuns: 1 secunda

Precizie ± 2% sau 2 ° C

Specificatii:

Gama de masurare: -33...+199°C

Dimensiuni: 36 x 12 x 91 mm

Greutate: 28 g

Baterie: 1x CR2032 ( inclusa )

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..