Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru cu infrarosii YELLOW FLASH TFA

165,79 Lei

31.1126

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Termometru cu infrarosii YELLOW FLASH

Acest „ Flash stick” este un dispozitiv foarte util in orice casa, deoarece poate sa masoare temperaturile de pe orice suprafata cu cea mai mare usurinta. Ceea ce il face deosebit insa, este faptul ca poate sa faca acest lucru prin infrarosu, fara sa fie nevoie de contact. Pur si simplu il indrepti catre suprafata careia doresti sa ii afli temperatura, apesi pe buton si in doar o secunda, vei descoperi ceea ce te intereseaza.

Aspectul termometrului este unul foarte interesant. Practic, este un termometru de buzunar, putand sa poarte chiar si rolul unui breloc. Greutatea sa este de doar 18 grame iar dimensiunile sunt extrem de reduse. Lungimea sa ajunge la 83 mm, in timp ce grosimea este doar 18 mm.

Un alt element care recomanda acest termometru este faptul ca este rezistent la stropirea cu apa. In felul acesta, chiar daca incerci sa masori un lichid si termometrul este stropit, nu trebuie sa iti faci niciun fel de problema.

Construit cu doua culori foarte interesante, galben si negru si reusind sa ofere precizie, o diversitate foarte mare de temperaturi pe care o masoara ( intre -55 de grade Celsius si 220 de grade Celsius ) si un pret decent, Flash stikul termometru de la TFA este o alegere perfecta.

Caracteristici

Masurare a temperaturii fara contact

Timp de raspuns: 1 secunda

Prevazut cu snur

Specificatii:

Gama de masurare: -55...+220°C

Dimensiuni: 18 x 83 x 18 mm

Greutate: 18 g

Baterie: 2x LR44 ( incluse )

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..