Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru de dus sau chiuveta

57,36 Lei

30.1046

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Are apa temperatura corecta?

Acest termometru va va da increderea de care aveti nevoie!

Construit pentru a va oferi mai mult confort in timpul unui dus, acest termometru de dus (sau chiuveta) construit de producatorii germani de la TFA Dostmann, va va ajuta sa ramaneti mereu informati in legatura cu temperatura apei prin afisarea digitala a acesteia.

Datorita designului, acest termometru digital poate fi compatibil cu majoritatea tipurilor de dusuri. Modul foarte simplu de montare va garanteaza o instalare rapida ce poate fi efectuata fara a fi nevoie de unelte. Instalarea consta in fixarea prin insurubare a termometrului intre para dusului si furtun. Simplu!

Prin afisarea constanta a temperaturii, acest termometru digital va permite sa ajustati cu precizie si usurinta temperatura apei pentru a va oferi un dus placut si nu in ultimul rand mai multa siguranta familiei dumneavoastra.

Multumita functiilor sale inteligente, termometrul este setat sa se inchida automat in momentul in care nu mai este folosit, astfel, ajuta la economisirea bateriei fara a fi nevoie de interventia utilizatorului.

In momentul in care apa va ajunge la temperatura de 41 de grade Celsius, termometrul va afisa o luminita de avertizare cu scopul de a va atrage atentia in legatura cu cresterea temperaturii inainte ca aceasta sa ajunga la un nivel ce poate induce disconfort.

Specificatii:

Indicarea temperaturii la dus sau acolo unde este montat

Creste confortul utilizarii dusului

Mai multa siguranta pentru bebelusi, copii si oameni in varsta

Ajuta la economisirea energiei

Mod de instalare foarte simplu

Avertizare luminoasa in momentul cresterii temperaturii apei

Prevazut cu afisaj mare, usor de citit

Inchidere automata

Utilizabil pentru aproximativ toate tipurile de dusuri

Gama de masurare: 0 ... 69°C

Baterie: 2 x LR44

Dimensiuni: 71 x 28 x 30 mm

Greutate: 52 g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..