Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru de exterior din fier forjat LEAF

180,79 Lei

12.5004

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Producatorul german TFA Dostmann ne incanta cu acest termometru de exterior din fier forjat lucrat cu maiestrie pana in cele mai mici detalii. Materialul din care este prelucrat rezista la intemperii: vant, ploaie, zapada, de aceea il puteti aseza in orice colt al gradinii, sau incadrat in interiorul gardului sau in diferite elemente din fier forjat ,oferind totodata si un tablou deosebit prin aranjamentul de frunze cel incadreaza, ducandu-ne cu gandul la o toamna tarzie.

Cu dimensiuni de 385 x 160 mm acest termometru este destul de vizibil din orice unghi al gradinii, mai ales ca cifrele mari, lucrate cu maiestrie, sunt incadrate perfect de o parte si de cealalta, fiind foarte usor de citit.

Termometru de exterior are in mijloc un tub capilar subtire, umplut cu alcool, de culoare albastra, care in functie de temperatura exterioara creste sau coboara! Avand o constructie solida si o greutate de 470 g, producatorul german a prevazut un sistem de fixare usor si eficient pe orice suprafata, montarea fiind usor de realizat.

Termometru de exterior din fier forjat de la TFA Dostmann are o garantie de 36 de luni. Acest termometru cu aspect vintage poate fi un cadou util dar si original pentru rude si prieteni.

Specificatii:

Termometru din fier forjat

Tub capilar subtire cu alcool de culoare albastra

Constructie solida

Elemente de fixare

Dimensiuni: 385 x 160 mm

Greutate: 470 g

  • Analog

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..