Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru de gradina SOLINO cu lampa solara

-19%

119,39 Lei

Pret vechi: 147,82 Lei
12.2057

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Ideal pentru gradina datorita functiei sale de a indica cu precizie temperatura din exterior, acest termometru de gradina SOLINO, fabricat in Germania de catre producatorii priceputi de la TFA Dostmann, poate oferi gradinii, sau curtii dumneavoastre, un gram de eleganta oriunde l-ati amplasa.

Cu o greutate de 1045g si dimensiunile de 133 x 620 (1205 mm), termometrul este realizat cu indemanare din piese metalice atent lacuite si cu un tub din plexiglas de calitate, toate acestea sunt combinate pentru a oferi un produs cu design deosebit de elegant si special creat pentru a rezista atunci cand este expus la vremea rea.

Prevazut cu doua baterii 1.2V tip AAA (incluse), aceastea se reincarca automat pe parcursul zilei cu ajutorul energiei solare in timp ce durabilitatea lor garanteaza pana la 18 luni de functionare.

Acesta trebuie expus cel putin 6 ore la lumina pentru a garanta o durata de functionare indelungata, de aceea produsul trebuie amplasat intr-o locatie cu multa lumina, tija incorporata fiind perfecta pentru montarea termometrului in sol.

Termometrul de gradina SOLINO beneficiaza de o lumina proprie ce se activeaza automat atunci cand se face intuneric afara, durata de viata a lampii LED fiind in jur de 100,000 de ore.

Caracteristici:

Lumina solara

Tub din plexiglas

Piese metalice lacuite

Dispune de lumina proprie in intuneric

Are tija pentru amplasare in sol

Rezistent la intemperii

Baterii reancarcabile: 2 x 1.2 V AAA incluse

Dimensiuni: Ø 133 x 620 (1205 mm)

Greutate: 1045g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..