Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru de piscina din inox

75,16 Lei

40.2005

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Pentru a avea certitudinea ca apa din piscina dumneavoastra este la temperatura dorita, va propunem sa acordati atentie acestui termometru de piscina din inox cu tija, special conceput de producatorii de la TFA Dostmann Germany.

Termometru este ideal pentru piscina dumneavoastra, fiind rezistent la coroziune, lumina solara sau produse chimice, fabricat din inox de cea mai buna calitate, cu o lunga durata de functionare, fara a necesita baterii sau alte surse de energie.

Termometrul este sustinut pe suprafata apei de flotorul din spuma de culoare albastra, iar tija de inox imersata cu o lungime de 140mm, va face ca termometrul sa indice temperatura apei din piscina si nu temperatura de la suprafata apei care este influentata de razele soarelui.

Cu o precizie a masurarii temperaturii de +/- 1?C si o gama larga de masurare cuprinsa intre -10?C... +50?C, termometrul de piscina poate fi folosit chiar si pentru masurarea temperaturii apei in cada din baia dumneavoastra.

Termometrul este perfect etans, ecranul fiind confectionat din sticla rezistenta, cu un diametru suficient de mare, (110mm) pentru a putea fi vizibil de la distanta. Atasat de corpul termometrului se gaseste un snur care se va fixa de marginea piscinei.

Prin culoare, eleganta si simplitate acest termometru se potriveste oricarui tip de piscina, atat personala cat si publica.

Caracteristici:

Realizat din inox

Cu flotor din spuma si franghie de strangere

Gama de temperatura: -10 ... +50°C

Precizie a masurarii temperaturii de +/- 1?C

Dimensiuni: 140 mm, Ø110 mm

Greutate: 180g

  • Analog

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..