Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital de gradina ORION

192,60 Lei

30.2024.06

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Oare ce inseamna design deosebit? Putem afla cu usurinta acest lucru, doar privind termometrul digital de gradina Orion realizat de producatorii de la TFA Dostmann Germany, care prin simplitate au realizat un produs foarte apreciat si util, chiar si pentru cei care sunt cu adevarat exigenti in arta bunului gust.

Dotat cu un display LCD de dimensiuni mari (167mm x 229mm x 104mm), cu trei moduri de afisare (temperatura curenta; temperatura curenta si ceasul in succesiune; temperatura curenta cea mai mare, cea mai mica si ceasul in succesiune) acest termometru va poate indica in orice moment, nu numai ora, dar si temperatura exterioara cu limitele valorilor maxime si minime ale zilei.

Printr-o simpla apasare putem reseta valorile maxime si minime ale temperaturii, mai ales ca termometrul are o gama de masurare suficient de larga, chiar si pentru iernile geroase de -25?C, dar si pentru verile toride de +70? C, cu o precizie demna de luat in seama de numai +/- 1? C.

Suportul de sustinere al acestui termometru este simplu dar in acelasi timp ingenios, format dintr-o tija din aluminiu cu o lungime de 935mm ce poate fi fixata direct in solul gradinii, termometrul fiind perfect vizibil de la distanta.

Tehnologia de fabricare si materialele de calitate folosite la confectionarea termometrului, fac ca acesta sa rezistente la intemperiile de orice natura, iar cele 2 baterii de 1,5V tip AA incluse va vor afisa datele cu exactitate o lunga perioada de timp.

Ingenios, simplu si inedit; trei cuvinte ce descriu cu brio termometrul de gradina Orion!

Caracteristici:

Design extraordinar

Display digital de mari dimensiuni ce poate afisa 3 moduri:

1. temperatura curenta

2. temperatura curenta si ceasul in succesiune

3. temperatura curenta, cea mai mare, cea mai mica si ceasul in succesiune

Autoresetare pentru valorile maxime si minime inregistrate

Gama de masurare: -25...+70°C

Tija din aluminiu

Rezistent la intemperii

Are tija pentru amplasare in sol

Baterii: 2 x 1.5 V AA incluse

Culoare: ice blue

Dimensiuni: 167 x 229 x 104 mm, 935mm

Greutate: 1250g

Precizie: ±1°C

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..