Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital minima – maxima rosu

54,34 Lei

30.1043.05

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Termometrul digital minima - maxima rosu creat de renumita firma TFA Dostmann Germany se dovedeste a fi un instrument compact de dimensiuni reduse (57 x 13 (33) x 69 mm), cu capacitatea de a afisa temperaturi interioare sau exterioare.

O functie importanta a acestui termometru este aceea de a inregistra si stoca in memoria sa, valorile maxime si minime, din exterior si interior pe parcursul unei perioade de timp. Printr-o simpla apasare de buton putem afla minimele si maximele de temperatura a unei perioade de timp prestabilite.

Termometrul se evidentiaza prin ecranul LCD impartit in doua segmente: partea superioara ce afiseaza temperaturile din interiorul locuintei dumneavoastra si cea inferioara pentru temperaturile exterioare.

Pentru masurarea temperaturilor exterioare termometrul digital este prevazut cu un senzor de temperatura, senzor ce transmite datele inregistrate din exteriorul locuintei prin intermediul unui cablu de 1,5m lungime. Acest termometru se va putea fixa pe perete aproape de fereastra sau direct pe o suprafata plana, insa fara a fi expus radiatiilor solare.

Fiind un produs realizat in functie de cerintele cumparatorilor, acest termometru analizeaza o gama de masurare suficient de larga, care pentru interior poate fi cuprinsa intre -10°C si +50°C iar pentru exterior intre -40°C si +70°C. Cu o precizie de +/-1°C acest produs pune in valoare calitatea, precizia si inventivitatea germana a celor de la TFA.

Caracteristici:

Baterie: CR2032 inclusa

Gama de masurare pentru exterior: (-40...+70°C)

Gama de masurare pentru interior: (-10...+50°C)

Precizie: ±1°C de la 0°C la +50°C, altfel ±2°C

Lungime cablu: 1.5m

Cu suport

Dimensiuni: 57 x 13 (33) x 69 mm

Greutate: 34g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..