Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital minima – maxima verde

54,34 Lei

30.1043.04

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Fabricat pentru a va afisa cu precizie valoarea temperaturii din interiorul locuintei dumneavoastra sau din exteriorul acesteia, acest Termometru digital minima – maxima verde cu design placut de la TFA Dostmann Germany, este un dispozitiv simplu de utilizat, dar perfect realizat pentru a masura temperatura.

Termometrul dispune de un display LCD pentru afisarea datelor, ecranul fiind impartit in doua segmente iar fiecare din acestea afisand informatii prin intermediul cifrelor si a unor simboluri pentru informarea utilizatorului in legatura cu temperatura din exterior sau interior.

Utilizand cele doua butoane de care dispune termometrul, acesta poate afisa informatii in legatura cu valorile maxime si minime de la ultima resetare, gama de masurare fiind intre -40... +70°C in exterior, iar in interior ajunge intre -10... +50°C.

Cu ajutorul unui cablu lung de 1.5m ce contine un senzor de inregistrare a temperaturii in capat, senzorul trebuie fixat afara prin intermediul unei ferestre, astfel, instrumentul poate inregistra cu usurinta valorile temperaturii din exterior, fara a mai fi nevoie de modificari deosebite asupra ferestrei. Pur si simplu scoateti cablul afara si inchideti fereastra, materialul maleabil din care este facut cablul luand forma ferestrei inchise si nu se va deteriora.

Compact, datorita dimensiuni reduse de 57 x 13 (33) x 69 mm, cu o greutate redusa de doar 34 g, acest termometru poate fi amplasat cu usurinta pe o suprafata plana datorita suportului integrat.

Caracteristici:

Baterie: CR2032 inclusa

Gama de masurare pentru exterior: (-40...+70°C)

Gama de masurare pentru interior: (-10...+50°C)

Precizie: ±1°C de la 0°C la +50°C, altfel ±2°C

Lungime cablu: 1.5m

Cu suport

Dimensiuni: 57 x 13 (33) x 69 mm

Greutate: 34g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..