Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital pentru baie Beurer JBY08

-26%

62,00 Lei

Pret vechi: 84,00 Lei
JBY08

Beurer

Momentan Indisponibil

Descriere:

Creat pentru a monitoriza temperatura din cadita bebelusului, acest termometru digital de baie sub forma de ratusca de la Beurer nu este doar un dispozitiv de masurat dar si o jucarie ideala pentru bebelusi datorita designului sau atragator.

In momentul folosirii, temperatura apei va fi afisata pe ecran in grade Celsius sau Fahrenheit ( la alegere), sistemul de calculare a temperaturii avand o marja de eroare de +/- 0,5 grade Celsius/Fahrenheit.

Instrumentul are incorporat un LED care, in functie de temperatura apei, va deveni rosu atunci cand apa este prea calda (peste 38 de grade Celsius) sau rece ( sub 32 de grade Celsius) iar atunci cand temperatura este ideala pentru bebelus, acesta se va face verde ( 36 – 38 grade Celsius). Alarma sonora va va anunta in momentul in care apa este prea fierbinte, pentru nu provoca discomfort bebelusului.

Termometrul digital de baie Beurer este un dispozitiv creat special pentru bebelusi, ce garanteaza siguranta celor mici in timpul baii deoarece nu contine mercur sau componente de sticla.

Pentru a nu irosi bateria termometrului, acesta se va inchide automat dupa zece minute de folosire iar in momentul in care bateria este pe terminate, un avertisment va fi afisat pe ecran pentru a va anunta din timp.

Caracteristici:

Display digital pentru o citire facila a temperaturii apei de baie

LED pentru alarma la apa fierbinte:

Alarma la apa fierbinte

*rosu = apa prea calda (>38 ºC)

*verde = temperatura ideala pentru apa de baie (36 ºC – 38 ºC)

Marja de eroare: +/- 0,5 ºC: 32 ºC - 42 ºC

Utilizabil si ca jucarie pentru baie

Afisare ºC si ºF

Etans la apa

Fara sticla, fara mercur

2 baterii 1,55V LR 43

Afisaj pentru schimbarea bateriei

Oprire automata (dupa 10 min. )

Include autocolant Janosch

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..