Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital pentru fereastra de exterior VISION

86,21 Lei

30.1025

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Temperatura este unul dintre elementele care decid sanatatea noastra. Atat temperatura interioara, cat si cea exteriora conlucreaza si ne ofera, sau nu, confortul termic de care avem nevoie. Evident, intelegand intreg conceptul de temperatura, putem sa ne oferim si singuri confort termic, prin haine groase sau prin diverse aparate de incalzire. Pentru asta insa, trebuie sa cunoastem temperatura, iar aici intervinte 30.1025.

30.1025 de la TFA Dostmann din Germania este un termometru elegant si futurist, care ofera informatii foarte corecte despre temperatura. Dispune de un ecran mare, care afiseaza temperatura din exterior si poate sa ofere informatii concludente despre minima si maxima inregistrata intr-o anumita zi.

Termometrul are un aspect futurist, este rezistent la capriciile vremii, cum ar fi ploaia si ninsoarea si poate fi prins prin intermediul unui adeziv. Temperaturile pe care le acopera sunt destul de vaste. 30.1025 poate sa masoare temperatura intre -25 de grade Celsius si 70 de grade Celsius. In ciuda ecranului mare, dimensiunile sale sunt destul de reduse. Acesta nu are mai mult de 160 grame si dimensiuni de 105 x 97 x 23 mm.

Desi functioneaza pe baterii, acestea rezista destul de mult. De fapt, este nevoie de o singura baterie AAA pentru a face 30.1025 sa mearga.

Caracteristici:

Cifre mari usor de citit

Functie care indica valorile minime si maxime ale zilei

Rezistent la intemperii

Precizie: ±1°C pentru 0 ... 50°C altfel ±1.5°C

Baterie: 1.5V AAA inclusa

Gama de masurare: -25°C .. pana la +70°C

Dimensiuni: 105 x 97 x 23 mm

Greutate: 160 g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..