Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital pentru frigider cu rama de fixare

66,40 Lei

30.1042

TFA Dostmann

in stoc
+

30.1042 este un termometru mic, usor si elegant, care poate oferi informatii concrete despre temperatura, atat atunci cand este folosit pe post de termometru de camera, cat si cand este folosit pe post de termometru de frigider.

Aspectul sau este unul foarte interesant si discret. Astfel, dispune de o rama albastra, foarte placuta la vedere, un ecran destul de mare pentru informatii cat mai concrete si are o greutate ce nu depaseste 36 de grame.

30.1042 este dotat cu un suport de fixare pentru o suprafata plana, in cazul in care doresti sa il folosesti pentru a afla informatii despre temperatura camerei, cat si de o rama care ajuta la montarea termometrului pe suprafete lucioase sau sticla. Astfel, poti sa il montezi pe frigider, pe unul dintre rafturile acestuia sau pe sertarul de legume.

Termometrul, realizat de cei de la TFA Dostmann din Germania, ofera atat informatii despre temperatura curenta, cat si informatii despre temperatura minima si maxima inregistrata. Display-ul poate afisa inclusiv nivelul de inghet din instalatia frigorifica unde este amplasat.

30.1042 poate sa masoare temperaturi intre -30 de grade celsius si 50 de grade Celsius si funtioneaza pe baterii, fiind necesara o baterie CR2032, care este inclusa in pachet, in momentul in care comanzi acest termometru.

Caracteristici:

Gama de masurare: -30°C .. pana la +50°C

Baterie: CR2032 inclusa

Dimensiune: 91 x 15 (35) x 72 mm

Greutate: 36 g

Aprobat in conformitate cu standardele EN13485

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..