Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital pentru interior/exterior VISTA

62,38 Lei

30.1030

TFA Dostmann

in stoc
+

Daca iti doresti un termometru elegant, care sa poata masura cu usurinta atat temperatura din exterior, cat si temperatura din interior, 30.1030 pare fi alegerea perfecta pentru tine. Este un termometru foarte simplu, cu un aspect elegant, care poate sa fie pus cu usurinta atat pe un geam, pentru masurarea temperaturilor exterioare, cat si pe un perete pentru masurarea temperaturilor interioare.

30.1030 dispune de un ecran generos, unde ofera informatii clare si mari. Poate sa precizeze cu usurinta temperatura curenta si temperatura minima si maxima a unei anumite zi. Daca se doreste resetarea informatiilor, aceasta se face automat.

In cazul in care este pozitionat pe geam, pentru masurarea temperaturii exterioare, este bine de precizat ca 30.1030 este rezistant la capriciile vremii. Lipirea sa de geam se face cu ajutorul unui adeziv foarte rezistent.

In ceea ce priveste plaja de temperaturi pe care o poate afisa acest termometru este destul de vasta. Astfel, in interior poate sa citeasca temperaturi aflate intre 0 si 40 de grade Celsius, in timp ce in exterior poate citi temperaturi intre -20 si 50 de grade Celsius.

Cu un aspect care se potriveste de minune in orice situatie si dimensiuni reduse ( greutatea sa este de doar 42 de grade), 30.1030 este un termometru care atrage orice persoana ce isi doreste cunoasterea exacta a mediului inconjurator.

Caracteristici:

Cifre mari usor de citit

Functie care indica valorile minime si maxime ale zilei

Rezistent la intemperii

Precizie:

Pentru exterior ±1.5°C

Pentru interior ±1°C

Baterie: LR44 inclusa

Gama de masurare:

Pentru exterior -25°C .. pana la +70°C

Pentru interior 0°C .. pana la +40°C

Dimensiuni: 90 x 40 x 18 mm

Greutate: 65 g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..